ΑρχικήLOGISTICSΣε νέες εγκαταστάσεις, στον Ασπρόπυργο, η DB Schenker. Αποθήκες 5.000 τμ

Σε νέες εγκαταστάσεις, στον Ασπρόπυργο, η DB Schenker. Αποθήκες 5.000 τμ

Σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις στη θέση Κύριλλος, στον Ασπρόπυργο Αττικής, θα λειτουργεί, από την 1η Νοεμβρίου, η εταιρεία DB Schenker.

Τις νέες εγκαταστάσεις εγκαινίασαν, πρόσφατα, ο διευθύνων σύμβουλος της DB Schenker Ελλάδας Θωμάς Αρβανίτης και ο CEO της DB Schenker Cluster South East Europe Helmut Schweighofer.

Ο διευθύνων σύμβουλος της DB Schenker Ελλάδας, αφού καλωσόρισε πελάτες και συνεργάτες, ανέπτυξε το μεσομακροπρόθεσμο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας.

Η DB Schenker A.E. σημείωσε, πέρυσι, κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 33 εκατ., με αποτέλεσμα, τη διετία 2014-15, η σωρευτική αύξηση των εσόδων να φτάνει το 35%.

Οι νέες εγκαταστάσεις της DB Schenker (έγινε μεταφορά από Καλλιθέα και Αυλώνα) διαθέτουν 1.000 τ.μ. γραφείων και 5.000 τ.μ. αποθηκών, έχοντας σχεδιαστεί στη βάση του εταιρικού μότο «Delivering Solutions».

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους πρέσβεις και εκπρόσωποι πρεσβειών, επιμελητηρίων, δημόσιων φορέων, αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων μεταφοράς και διαμεταφοράς, ναυτιλιακών εταιρειών, προμηθευτών.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της διάσκεψης των γενικών διευθυντών DB Schenker του Cluster South East Europe, παρέστησαν 23 διευθυντικά στελέχη από τη ΝA Ευρώπη.

Τη βραδιά άνοιξε η πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα Andrea Ikic Boehm, που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, δίνοντας τον λόγο στον κ. Schweighofer, που έδωσε το στίγμα της εταιρείας παγκοσμίως, παραθέτοντας τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο όμιλος στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο