ΑρχικήLOGISTICSΣτην Αθήνα φιλοξενείται το 25ο ευρωπαϊκό συνέδριο EUROLOG (3 – 4 Απριλίου)

Στην Αθήνα φιλοξενείται το 25ο ευρωπαϊκό συνέδριο EUROLOG (3 – 4 Απριλίου)

Το 25ο ευρωπαϊκό συνέδριο EUROLOG 2019 φιλοξενείται στις 3-4 Απριλίου στην Αθήνα, με βασικό θέμα «A new way of doing Business», εστιάζοντας στην επίδραση των οικονομικών, τεχνολογικών και περιβαλλοντικών τάσεων – των τριών κινητήριων δυνάμεων του παγκόσμιου εμπορίου και της εφοδιαστικής – στις σύγχρονες εφοδιαστικές αλυσίδες.

Η μετατόπιση της οικονομικής βαρύτητας προς την Ασία, η 4η βιομηχανική η ψηφιακή επανάσταση – Industry 4.0 – αλλά και η παγκόσμια υπερθέρμανση δημιουργούν έντονες προκλήσεις για την σύγχρονη εφοδιαστική αλυσίδα, με επιδράσεις στην στρατηγική, στις συνδυασμένες μεταφορές και γενικότερα στην διοίκηση των λειτουργιών της.

Παράλληλα, η πρόκληση που δημιουργεί ο ανταγωνισμός σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον σε συνδυασμό με ανάδειξη της εμπειρίας πελάτη καθιστούν την εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics κρίσιμο παράγοντα τόσο για την ανάπτυξη όσο και για την κερδοφορία της σύγχρονης επιχείρησης.

Κεντρικοί ομιλητές είναι ο διακεκριμένος καθηγητής Dr. hc. Hans-Christian Pfohl, ένα από τα λίγα μέλη του Logistics Hall of Fame, ο οποίος θα μας μεταφέρει στον δρόμο του μεταξιού, με το θέμα “5 years Belt and Road Initiative (BRI) – A Review” και ο πολυσχιδής Gerry Walsh, ο οποίος θα αναπτύξει την πρόκληση της αλλαγής με το θέμα “Excellence in Logistics Services and Procurement – the change imperative”.

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT EΛΛΑΔΟΣ (ILME) και ο European Logistics Association (ELA) που συνδιοργανώνουν το Συνέδριο, έχουν στόχο να δώσουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επωφεληθούν προσλαμβάνοντας νέες γνώσεις, αλλά και εμπειρίες μέσω εφαρμοσμένων πρακτικών που θα παρουσιαστούν.

Εξάλλου οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από τις ευκαιρίες δικτύωσης που προσφέρει το Συνέδριο με συμμετοχές απ όλο τον κόσμο και επικοινωνίας τόσο με το ελληνικό επιχειρείν, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.

Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να παρευρεθούν στο Gala dinner, το βράδυ της 3ης Απριλίου, και να ενισχύσουν το δίκτυο γνωριμιών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συνέδριο φιλοξενεί την 2η ημέρα την ELA Supply Chain Talent Day, με διεξαγωγή δυο workshops με θέματα «Leadership in Supply Chain» και «Motivating Women in Supply Chain».

Η συμμετοχή στα workshops περιλαμβάνεται στο κόστος εγγραφής, ωστόσο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές.

Το Συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΒΕΑ, του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο