ΑρχικήLOGISTICSΣτη τελική φάση ο διαγωνισμός για το «Βραβείο Μεταφορών» στη μνήμη του Δ. Τσαμπούλα

Στη τελική φάση ο διαγωνισμός για το «Βραβείο Μεταφορών» στη μνήμη του Δ. Τσαμπούλα

Στη τελική φάση της αξιολόγησης των τελικών εργασιών των διαγωνιζόμενων φοιτητών βρίσκεται ο διαγωνισμός για το «Βραβείο Μεταφορών» που θεσμοθέτησε ο Ε.Ε.ΣΥ.Μ, στη μνήμη του εκλιπόντος καθηγητού του ΕΜΠ και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και των Ελληνικών Επιμελητηρίων Δημητρίου Τσαμπούλα, για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, χορηγός του οποίου είναι για την τρέχουσα περίοδο το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η ομάδα αξιολόγησης συμφώνησε τα αντικειμενικά κριτήρια, βάσει των οποίων θα γίνει η αξιολόγηση των τελικών εργασιών που κατέθεσαν φοιτητές από το ΕΜΠ, το ΑΠΘ και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, σε αίθουσα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) υπό την Προεδρία του κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη, Προέδρου Ε.Ε.ΣΥ.Μ, και με την συμμετοχή του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, Γ.Γ. της ΚΕΕΕ και Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, του κ. Σωτήρη Κουκουλάκη, Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, του κ. Δημήτρη Λεμονάκη, Αντιπροέδρου Ε.Ε.ΣΥ.Μ, κ. Σεραφείμ Κάπρου, Καθ. Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Αθανάσιου Μπαλλή, Καθ. ΕΜΠ και Γεωργίου Στεφανίδη, Καθ. Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε το επόμενο θέμα του διαγωνισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, που είναι σχετικό με το ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο