ΑρχικήLOGISTICSΣτις 13/12 η βράβευση των καλύτερων εργασιών για το Βραβείο Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Στις 13/12 η βράβευση των καλύτερων εργασιών για το Βραβείο Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, θα πραγματοποιηθεί η τελετή Βράβευσης των καλύτερων εργασιών του ετήσιου πανελλήνιου Διαγωνισμού για το Βραβείο Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας», ακαδημαϊκού έτους 2017 – 2018.

Οι τρεις καλύτερες εργασίες του Διαγωνισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018, με θέμα «Πρόταση Ανάπτυξης ενός Στρατηγικού Δικτύου Νησιωτικών Συνδέσεων (ΣΔΝΣ) με Περιφερειακούς Συγκοινωνιακούς Κόμβους (ΠΣΚ) και συνεργασία κομβικών γραμμών και ακτινικών συνδέσεων (Hub and Spoke) και το συνδυασμό μεταφορικών μέσων», που επελέγησαν από ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα, 3.000, 2.000 και 1.000 ευρώ, με χορηγούς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Επιμελητήριο Λέσβου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), αντίστοιχα, ενώ για την τέταρτη και πέμπτη σε κατάταξη εργασία θα δοθούν έπαινοι.

Ο διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας» διεξάγεται σε πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών/τριών και νέων αποφοίτων Πανεπιστημιακών Σχολών ή Τμημάτων σχετικών με τον κλάδο των Μεταφορών και της Ναυτιλίας.

Θεσμοθετήθηκε το 2016 προς τιμή του εκλιπόντος καθηγητή του ΕΜΠ και στενού συνεργάτη του ΕΕΣΥΜ και των ελληνικών Επιμελητηρίων για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές.

Η επιλογή του θέματος γίνεται κατ’ έτος.

Ο θεσμός του Βραβείου στηρίζεται, πέραν του ΕΕΣΥΜ, και από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), τα ελληνικά Πανεπιστήμια και τα Επιμελητήρια.

Περισσότερα για την εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή για εκπροσώπους, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου των μεταφορών και φοιτητές, στην ιστοσελίδα του ΕΕΣΥΜ www.eesym.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο