ΑρχικήLOGISTICSΥπάρχει έλλειψη επαγγελματιών οδηγών; Λάβετε μέρος στη διεθνή έρευνα της IRU (διαθέσιμη στα ελληνικά)

Υπάρχει έλλειψη επαγγελματιών οδηγών; Λάβετε μέρος στη διεθνή έρευνα της IRU (διαθέσιμη στα ελληνικά)

Με τις οικονομικές προβλέψεις να δείχνουν τάση για σημαντική αύξηση του όγκου μεταφερόμενων εμπορευμάτων στο προσεχές μέλλον, παρά την πανδημία, η έλλειψη επαγγελματιών οδηγών από την αγορά εργασίας, οι οποίοι διαθέτουν επαρκή επαγγελματική κατάρτιση, παραμένει σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για το μέλλον του κλάδου των οδικών εμπορευματικών μεταφορών.

Η ΟΦΑΕ με την συνεργασία της Διεθνούς Ένωσης, International Road Transport Union – IRU, ανακοίνωσε ότι συμμετέχει και στηρίζει κάθε δράση που αποσκοπεί στην εύρεση λύσεων για την προσέλκυση περισσότερων επαγγελματιών στον κλάδο, καθώς επίσης και για την ανάπτυξη ενός ικανού συστήματος επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης, που θα διασφαλίζει το κύρος, τον επαγγελματισμό αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας των επαγγελματιών οδηγών, καθώς επίσης και την ανταγωνιστικότητα των οδικών μεταφορών.

Για την οργάνωση μιας αποτελεσματικής στρατηγικής για την επίτευξη αυτού του σκοπού, η ΟΦΑΕ τονίζει ότι είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή και η κατάθεση απόψεων από την ίδια την αγορά.

Λάβετε μέρος σε αυτή την σημαντική έρευνα που διεξάγει η IRU, με την συνεργασία της ΟΦΑΕ για την ελληνική αγορά, και αφιερώστε λίγα μόνο λεπτά για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαθέσιμη και στα ελληνικά: https://www.research.net/r/drivershortage2020

Tα προσωπικά στοιχεία όσων συμμετέχουν θα γίνουν γνωστά μόνο στην IRU που διεξάγει την έρευνα και θα τηρηθούν με απόλυτη εμπιστευτικότητα και ασφάλεια σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο