ΑρχικήLOGISTICSH SARMED ανέλαβε την αποθήκευση και διανομή του νερού «ΘΕΟΝΗ»

H SARMED ανέλαβε την αποθήκευση και διανομή του νερού «ΘΕΟΝΗ»

Μία ακόμη νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο της SARMED, με την εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε., η οποία εμπιστεύεται στη SARMED την αποθήκευση και διανομή του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο.

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ, στη Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας.

Με συνέπεια στο όραμα του ιδρυτή της εταιρείας και των συνεργατών του, η εμφιάλωση του νερού πραγματοποιείται σε μία υπερσύγχρονη μονάδα που απασχολεί 65 άτομα προσωπικό και λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει από τη φυσική Πηγή Γκούρα, σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας.

Εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία, διατηρώντας αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 24 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Σήμερα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ διαθέτει παρουσία στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ της εγχώριας αγοράς, ενώ ήδη από το 2020 έχει πραγματοποιήσει δυναμική είσοδο και στον χώρο της εστίασης, εγκαινιάζοντας την 4η γραμμή παραγωγής με την κυκλοφορία της κομψής γυάλινης συσκευασίας του, η οποία έχει ήδη τοποθετηθεί στα πιο premium σημεία εστίασης.

Σημαντική είναι η πορεία του ΘΕΟΝΗ και στις διεθνείς αγορές, με τις εξαγωγές της εταιρείας να σημειώνουν ολοένα αυξανόμενο ρυθμό, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν το ΘΕΟΝΗ καταναλωτές στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο