ΑρχικήLOGISTICSK+N και Alibaba.com προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics σε ΜμΕ

K+N και Alibaba.com προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics σε ΜμΕ

Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) υπέγραψαν Kuehne + Nagel και Alibaba.com, η οποία ανήκει στον κινεζικό όμιλο Alibaba, με την πρώτη να προσφέρει υπηρεσίες logistics στους πελάτες του κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με το MoU, το παγκόσμιο δίκτυο logistics της K+N και η πολυετής εμπειρία της Alibaba στο κομμάτι του B2B ηλεκτρικού εμπορίου θα συνδυαστούν ώστε ο Κινέζος αποστολέας, που δραστηριοποιείται στο λιανεμπόριο, να κάνει χρήση κορυφαίων e-commerce λύσεων logistics.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, τα μέλη-πελάτες της Alibaba.com έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν άμεσα διάφορες τεχνικές αναφορές, για τα εμπορεύματα-φορτία που μεταφέρονται αεροπορικώς μέσω της ψηφιακής εφαρμογής της K+N, KN FreightNet. Πλέον, η εν λόγω δυνατότητα έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνεται και η κατηγορία «Less-than-container-load» (LCL).

Πλέον, και βάσει του MoU, η εταιρική σχέση των Alibaba.com και K+N επεκτείνεται και γίνεται στενότερη, ώστε το πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών logistics στο άμεσο μέλλον να καλύπτει διάφορους τρόπους μεταφοράς (αεροπορική, θαλάσσια, σιδηροδρομική, οδική) και contract logistics και εκτός Κίνας.

Ο Steve Su, διευθυντής Logistics στην Alibaba.com, δήλωσε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την Kuehne + Nagel προσφέροντας στους πελάτες μας (ΜμΕ) ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες του διασυνοριακού εμπορίου».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο