ΑρχικήLOGISTICSΗ Logistics Way με το project «ΔΙΟΛΚΟΣ» και ο Σπ. Τσιλιγιάννης της Avon νικητές των ελληνικών βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2020

Η Logistics Way με το project «ΔΙΟΛΚΟΣ» και ο Σπ. Τσιλιγιάννης της Avon νικητές των ελληνικών βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2020

Τους νικητές των ελληνικών βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος», για το 2020, ανακοίνωσε το ILME.

Ο τίτλος του Project of the Year 2020 απονέμεται στην εταιρεία Logistics Way για την υποβολή της πρότασης «ΔΙΟΛΚΟΣ (Amazon Sales Achievement Program)».

Το διακριθέν Project θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ετήσιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό των ELA Awards που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association – ELA) με συμμετοχές από 34 χώρες μέλη του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο τίτλος του Professional of the Year 2020 απονέμεται στον Σπύρο Τσιλιγιάννη, Country Manager Greece της εταιρείας Avon.

Επιπροσθέτως, θα απονεμηθούν 2 τιμητικοί τίτλοι αναγνωρίζοντας την προσφορά των βραβευθέντων στον κλάδο των Logistics.

Ο τιμητικός τίτλος του Ταχύτερα Εξελισσόμενου Logistician 2020 απονέμεται στον Ευριπίδη Σακελλαρίου, Logistics Operations Manager της εταιρείας PEARL.

Ο τιμητικός τίτλος της Διασύνδεσης Ερευνητικού Έργου με Παραγωγή 2020 απονέμεται στην Αναστασία Χατζηχριστοφή, Logistics Operations Specialist της εταιρείας ΟΠΑΠ.

Η απονομή των βραβείων «Μέγας Αλέξανδρος» και των 2 τιμητικών τίτλων θα γίνει στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που θα διοργανώσει το ILME, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Τα ευρωπαϊκά βραβεία ELA Awards 2020 θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής που θα διεξαχθεί́ την 10η Νοεμβρίου 2020 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική παρουσία στις Βρυξέλλες, όσο και με διαδικτυακή μετάδοση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο