ΑρχικήLOGISTICSNέο διοικητικό συμβούλιο στο ILME. Πρόεδρος ο Κ. Χανιώτης της Telenavis, αντιπρόεδρος ο Τ. Βαμβακίδης της Cosco (PCT)

Nέο διοικητικό συμβούλιο στο ILME. Πρόεδρος ο Κ. Χανιώτης της Telenavis, αντιπρόεδρος ο Τ. Βαμβακίδης της Cosco (PCT)

Τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ILME) ανέδειξε, στις 30 Οκτωβρίου, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του φορέα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, στις οποίες υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των μελών του Ινστιτούτου, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ILME διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Χανιώτης

Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Βαμβακίδης

Γενική Γραμματέας: Αικατερίνα Θεοφανίδου

Ταμίας: Φίλιππος Σαλίμπας

Τακτικά Μέλη: Κωνσταντίνος Βούλγαρης

Νικόλαος Γκότζιας

Βασιλική Λαιζηνού

Ευστάθιος Μακαντάσης

Γεώργιος Μαλινδρέτος

Αγγελική (Λίνα) Πάλλη

Χαράλαμπος Σκρουφούτας

Αναπληρωματικά Μέλη: Σάββας Ασλανίδης

Εμμανουήλ Βαλασκατζής

Θεόδωρος Θανασάς.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι 3ετούς θητείας και ξεκινάει με νέες ιδέες και δράσεις για το διάστημα 2019-2020, όπως αναφέρεται.

Τα μέλη της γενικής συνέλευσης, σε αναγνώριση του έργου του απερχόμενου προέδρου, απένειμαν στον κ. Σπύρο Ολύμπιο τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου.

Στη φωτογραφία:

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του ILME (από αριστερά): Στάθης Μακαντάσης, Λίνα Πάλλη, Κώστας Βούλγαρης, Βασιλική Λαιζηνού, Κωνσταντίνος Χανιώτης (Πρόεδρος), Τάσος Βαμβακίδης (Αντιπρόεδρος), Μπάμπης Σκρουφούτας, Νίκος Γκοτζιάς, Φίλιππος Σαλίμπας (Ταμίας), Κατερίνα Θεοφανίδου (Γενική Γραμματέας), Γιώργος Μαλινδρέτος

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο