ΑρχικήMMMΈρευνα από τον ΟΣΕΘ για τις μετακινήσεις των πολιτών στην εποχή του κορωνοϊού

Έρευνα από τον ΟΣΕΘ για τις μετακινήσεις των πολιτών στην εποχή του κορωνοϊού

Στην καταγραφή των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 στο φάσμα των μετακινήσεων των πολιτών με τη δημόσια συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη προχωρά ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), μέσω έρευνας ερωτηματολογίου, που ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου .

Η έρευνα διεξάγεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού, ενώ συνεντεύξεις με μετακινούμενους πραγματοποιούνται και σε διάφορα καίρια σημεία και τερματικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συλλεχθούν απαντήσεις από πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στην έρευνα με ηλεκτρονικά μέσα.

Οι μετακινούμενοι καλούνται να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις που αφορούν στη συμπεριφορά πριν και μετά την έναρξη της πανδημίας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας της ΟΣΕΘ ΑΕ θα δημοσιοποιηθούν μετά την ολοκλήρωσή της και θα δοθεί η ευκαιρία για συμπεράσματα και αποφάσεις χρήσιμες για τους συγκοινωνιακούς φορείς (και παρόχους).

«Η έρευνα θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο και πρόδρομη ενέργεια ενόψει της Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.

Δυνατότητα για συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μέσω της ιστοσελίδας, θα δίνεται μέχρι την 31η Ιουλίου 2020.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο