ΑρχικήMMMΑνατροπή στον κλάδο των ταξί: Αποχωρεί από την ΠΟΕΙΑΤΑ ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μετά το τέλος της θητείας του

Ανατροπή στον κλάδο των ταξί: Αποχωρεί από την ΠΟΕΙΑΤΑ ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μετά το τέλος της θητείας του

Την αποχώρησή του από την προεδρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), με την ολοκλήρωση της θητείας του, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Την ανακοίνωση έκανε στην χθεσινή συνεδρίαση των συμβούλων της ΔΑΚΜΜΕ-Ταξί, παράταξης που συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΙΑΤΑ.

Στη σύσκεψη εκτιμήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των ταξί, καθώς και η συνεργασία της Ομοσπονδίας με την κυβέρνηση.

Ο κ. Λυμπερόπουλος, στην τοποθέτησή του, δήλωσε: «Επειδή η παρουσία μου θεωρείται ότι μειώνει την διαπραγματευτική ικανότητα της Ομοσπονδίας με την κυβέρνηση, μετά το τέλος της θητείας μου (Νοέμβριος 2020) δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Στηρίζω τις προσπάθειες όλων των συναδέλφων, θα υπερασπίζομαι πάντα το ταξί και θα είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί ο κλάδος μας».

Μετά το τέλος της σύσκεψης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΔΑΚΜΜΕ-Ταξί συναντήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τον διευθυντή του Γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Στυλιανό Κονταδάκη και τον γραμματέα Συνδικαλιστικού Τομέα, Θεόδωρο Κόλλια.

Το θέμα συζήτησης ήταν η επικοινωνία και η συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και η αποκατάσταση των σχέσεων των δύο πλευρών, καθώς ο Θ. Λυμπερόπουλος είχε εκφραστεί στο παρελθόν κατά της ΝΔ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο