ΑρχικήMMMΑποσύρει προσωρινά τα ηλεκτρικά πατίνια της η Lime από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ευρωπαϊκές χώρες

Αποσύρει προσωρινά τα ηλεκτρικά πατίνια της η Lime από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ευρωπαϊκές χώρες

Την απόσυρση των ηλεκτρικών της πατινιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές άλλες χώρες, κυρίως ευρωπαϊκές, αποφάσισε η εταιρεία Lime, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Προς το παρόν, σταματούμε την υπηρεσία Lime για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να παραμείνουν ήρεμοι και ασφαλείς», εξήγησε η εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια.

Αυτή η προοδευτική διακοπή της υπηρεσίας αφορά τις ΗΠΑ, τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία), καθώς επίσης και τη Βραζιλία, τη Χιλή και το Ισραήλ.

Στις πόλεις, όπου θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν τα ηλεκτρικά πατίνια (στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Κορέα), θα ληφθούν μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης, ιδίως στα σημεία εκείνα που αγγίζουν οι χρήστες, είπε ο διευθυντής και ιδρυτής της Lime, Μπραντ Μπάο.

Οι χρήστες καλούνται να σκουπίζουν τα πατίνια και τα ποδήλατα πριν τα χρησιμοποιήσουν και να φορούν γάντια, για προληπτικούς λόγους.

«Στα γραφεία και τα υπόστεγά μας μοιράζουμε απολυμαντικό τζελ και οι μηχανικοί και οι υπάλληλοι της Lime φορούν γάντια και πλένουν τακτικά τα χέρια τους», διαβεβαίωσε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο