ΑρχικήMMM“Γκάζι” από ΟΣΕΘ για τη βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας σε συνεργασία με ΟΑΣΘ και εργαζόμενους

“Γκάζι” από ΟΣΕΘ για τη βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας σε συνεργασία με ΟΑΣΘ και εργαζόμενους

Συναντήσεις συνεργασίας τόσο με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ όσο και με το Σωματείο Εργαζομένων (ΣΕΟΑΣΘ), πραγματοποίησαν οι επικεφαλής του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του στόχου της βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών από την αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Καλογερούδης και ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Τόσκας επισκέφθηκαν τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και καθόρισαν το πλαίσιο ενίσχυσης των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την επιχειρησιακή δυνατότητα του ΟΑΣΘ, ζητήματα συντήρησης του στόλου, τις συνθήκες παροχής του έργου, την επικείμενη συνεργασία με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και τον προγραμματισμό για άμεση προμήθεια πολλών μισθωμένων λεωφορείων εκ μέρους του ΟΑΣΘ και αλλαγή του «τοπίου» σε σύντομο διάστημα.

Όλες οι πλευρές διατύπωσαν την κοινή τους προσήλωση στο στόχο, αλλά και την αισιοδοξία τους ότι μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες ώστε ο ΟΑΣΘ μαζί με τα ΚΤΕΛ να διαθέτουν σε καθημερινή λειτουργία περισσότερα από 500 οχήματα στη Θεσσαλονίκη.

Στη δεύτερη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξίσου θετικό κλίμα, η ηγεσία του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ δέχθηκε τη νέα διοίκηση του ΟΣΕΘ και συζήτησαν θέματα που αφορούν τόσο τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά κυρίως τη συγκοινωνία στην περιοχή.

Τόσο ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ όσο και ο διευθύνων σύμβουλος άκουσαν τις απόψεις των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και εξήγησαν τους λόγους της ενωτικής προσπάθειας ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ προς όφελος του πολίτη και με στόχο την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο