ΑρχικήMMMΔήλωση Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη για την ανάθεση έργου του ΟΑΣΑ στα ΚΤΕΛ Αττικής

Δήλωση Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη για την ανάθεση έργου του ΟΑΣΑ στα ΚΤΕΛ Αττικής

Κοινή δήλωση εξέδωσαν ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ν. Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρ. Γιαννούλη για την κυκλοφορία των πρώτων, όπως υποστηρίζουν, ιδιωτικών λεωφορείων στην Αθήνα.

Η κοινή δήλωση των Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη

Ένα χρόνο μετά την ακύρωση του διαγωνισμού του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Καραμανλή για την προμήθεια 750 νέων και συγχρόνων λεωφορείων για Αθήνα και Θεσσαλονίκη,

τέσσερις μήνες μετά την άρση του lockdown, χρόνος ο οποίος δεν αξιοποιήθηκε για την προσαρμογή των ΜΜΜ στην εποχή του κορωνοϊού, εκατοντάδες δρομολόγια, στα οποία οι πολίτες συνωστίζονται εν μέσω νέας έξαρση της πανδημίας και δεκάδες δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. περί «ατομικής ευθύνης» των επιβατών, η κυβέρνηση δεν μπορεί να κοροϊδεύει τους πολίτες ότι θα λύσει το πρόβλημα, βάζοντας σε κυκλοφορία κάποια λίγα ιδιωτικά λεωφορεία και μη δημοσιοποιώντας τη σύμβαση με τα ΚΤΕΛ.

Απαιτείται μόνιμη λύση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη με:

-Επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια των 750 νέων οχημάτων.

-Συντήρηση και επισκευή των δεκάδων παροπλισμένων λεωφορείων.

-Πρόσληψη οδηγών για να τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία τα ανωτέρω οχήματα.

-Ακύρωση της προοπτικής ιδιωτικοποίησης μεγάλου μέρους του έργου των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών μέσω της συνεργασίας με τα ΚΤΕΛ, τα οποία ιδιαίτερα στην Αττική είναι γνωστά για τις δυσλειτουργίες, τις μαύρες τρύπες και την ταλαιπωρία των πολιτών.

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής έχουν την πλήρη ευθύνη για την κατάρρευση των αστικών συγκοινωνιών. Ο εμπαιγμός των επιβατών δεν θα γίνει αποδεκτός.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο