ΑρχικήMMMΕλεύθερη η μετακίνηση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος στα ΜΜΜ

Ελεύθερη η μετακίνηση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος στα ΜΜΜ

Ελεύθερη θα είναι πλέον η μετακίνηση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε όλα τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με απόφαση των υπουργών Ναυτιλίας  Φ. Κουβέλη, Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη και του αν. υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη.

Οι κάτοχοι των καρτών που εκδίδονται για τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της περιοχής αρμοδιότητας του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ) και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) απαλλάσσονται πλήρως της υποχρέωσης καταβολής κομίστρου.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, για τον έλεγχο της χρήσης των καρτών, συγκροτείται τριμελές κλιμάκιο ελέγχου, αποτελούμενο από έναν υπάλληλο του ΟΑΣΑ ή του ΟΑΣΘ, έναν εκπρόσωπο του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ και έναν υπάλληλο του υπουργείου Μεταφορών.

Παράλληλα, για τον έλεγχο χορήγησης καρτών οι δικαιούχοι θα πρέπει να προβαίνουν αυτοπροσώπως απευθείας στην έκδοση καρτών μέσω του δικτύου, ενώ το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ θα διαθέτει προς τον ΟΑΣΑ και τον ΟΑΣΘ, αντίστοιχες έγκυρες καταστάσεις αυτών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο