ΑρχικήMMMΕντείνεται ο ανταγωνισμός στα ηλεκτρικά πατίνια: Η hive ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη

Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα ηλεκτρικά πατίνια: Η hive ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία hive, μέλος της Daimler ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη (ήδη δραστηριοποιείται στην Αθήνα).

«Η άνοδος στη Θεσσαλονίκη συνοδεύεται από την πάγια προσήλωση της εταιρείας στο να λειτουργεί σεβόμενη το υπάρχον νομικό πλαίσιο, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και να είναι προσηλωμένη σε κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την ασφάλεια και την εμπειρία του χρήστη», αναφέρει η εταιρεία.

Σε πρώτη φάση, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρέχει δωρεάν το κόστος ξεκλειδώματος για νέους χρήστες, αξίας 1 ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για hive athens

Από την πλευρά του, ο CEO της hive, κ. Tristan Torres Velat, δήλωσε: «Στην hive πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε βήματα οργανωμένα και με άξονα τον χρήστη.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την έλευση μας στην Ελλάδα, επεκτεινόμαστε στην Θεσσαλονίκη με αίσθηση ευθύνης για μια άριστη και ασφαλή εμπειρία για τον χρήστη. Σύντομα θα ακολουθήσουν και νέες πόλεις σε Αθήνα και όλη την Ελλάδα».

Σχετικά με την hive

Η hive ιδρύθηκε το 2018 και η πρώτη πόλη που δραστηριοποιήθηκε ήταν η Λισαβόνα.

Μαζί με άλλες 14 διεθνείς εταιρείες, όπως το Car2GO, η beat και το DriveNow, η hive αποτελεί μέλος της κοινής εταιρείας των BMW και Daimler που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες κινητικότητας στην πόλη που συμπεριλαμβάνει τις FREE NOW, SHARE NOW, REACH NOW, PARK NOW και CHARGE NOW.

H hive αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού βραχίονα μετακίνησης, και ειδικότερα του τομέα της εξυπηρέτησης αιτημάτων για μετακίνηση στην πόλη, μέσω πλατφόρμας της FREE NOW, που συνολικά αποτελεί την επιλογή για 21 εκατομμύρια χρήστες σε 17 αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο