ΑρχικήMMMΕπίσκεψη του υπ. Μεταφορών στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ στη Μαγούλα, ικανοποίηση για τη συνεργασία με ΟΑΣΑ/ΟΣΥ

Επίσκεψη του υπ. Μεταφορών στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ στη Μαγούλα, ικανοποίηση για τη συνεργασία με ΟΑΣΑ/ΟΣΥ

Το αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ στη Μαγούλα επισκέφθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την ολοκλήρωση της προσθήκης των 200 λεωφορείων των ΚΤΕΛ στο συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΑ και της ΟΣΥ.

Ο κ. Καραμανλής είχε την ευκαιρία να δει τα οχήματα και να συνομιλήσει με οδηγούς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το παραγόμενο συγκοινωνιακό έργο.

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να δούμε από κοντά τα 200 νέα λεωφορεία, που έχουν έρθει με την διαδικασία των ΚΤΕΛ. Μέρα με τη μέρα βελτιώνουμε τις αστικές συγκοινωνίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η κατάσταση όμως δεν είναι ιδανική. Δεν είναι αυτή που αξίζει στους πολίτες. Εδώ και 17 μήνες γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια, για να αναβαθμίσουμε τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών. 4,5 χρόνια δεν έγινε ούτε μία πρόσληψη, δεν αγοράστηκε ούτε ένα νέο λεωφορείο, είχαμε το 1/3 των συρμών στο Μετρό ακινητοποιημένους.

Σήμερα, λοιπόν, μετά από 17 μήνες, έχουμε κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα. Έχουν έρθει τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε και τα 300 λεωφορεία με την διαδικασία του leasing και σταδιακά θα κάνουμε το μεγάλο άλμα για να πάρουμε 1.300 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία. Κάνουμε λοιπόν μια στρατηγική αναδιάρθρωσης και αναμόρφωσης των αστικών συγκοινωνιών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους εργαζόμενους, αλλά κυρίως τους πολίτες για τη μεγάλη υπομονή που κάνουν».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο