ΑρχικήMMMΗ ΣΤΑΣΥ καλωσόρισε τους πρώτους από τους 177 διοριστέους υπαλλήλους

Η ΣΤΑΣΥ καλωσόρισε τους πρώτους από τους 177 διοριστέους υπαλλήλους

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ανακοίνωσε ότι καλωσόρισε σήμερα στους κόλπους της τους πρώτους από τους συνολικά 177 διοριστέους υπαλλήλους, για τους οποίους ξεκίνησε η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων εργασίας, που αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί για όλους.

Πρόκειται για τους επιτυχόντες της προκήρυξης 1/2020, η έλευση των οποίων ξεκίνησε και επίσημα σήμερα στη ΣΤΑΣΥ, αφού προηγουμένως ο κατάλογος των επιτυχόντων ελέγχθηκε από τον ΑΣΕΠ και στη συνέχεια οριστικοποιήθηκε με τη δημοσίευση των ονομάτων των επιτυχόντων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

Με την έναρξη της διαδικασίας της σταδιακής πρόσληψης των 177 υπαλλήλων, ενισχύεται το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας σε καίριους τομείς και ειδικότητες (οδηγοί συρμών, τεχνικό προσωπικό).

«Η παρουσία τους, αναμένεται πως θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των Σταθερών Συγκοινωνιών σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο.

Άμεσα ξεκινά και η διαδικασία της εκπαίδευσής τους, ούτως ώστε να αναλάβουν το συντομότερο δυνατό τα καθήκοντά τους», αναφέρει η εταιρεία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο