ΑρχικήMMMΜείωσε, οικειοθελώς, την μέγιστη ταχύτητα των ηλεκτρικών σκούτερ της η hive

Μείωσε, οικειοθελώς, την μέγιστη ταχύτητα των ηλεκτρικών σκούτερ της η hive

Στη μείωση της μέγιστης ταχύτητας των ηλεκτρικών σκούτερ της στα 20 χλμ. προχώρησε η hive, γνωστοποιώντας ότι εξετάζει τρόπους για την ελεγχόμενη πρόσβαση και στάθμευση σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, μέσω της εφαρμογής geo-fencing.

Ειδικότερα, η hive, έπειτα από συνεννόηση και με ειδικούς, μείωσε την μέγιστη ταχύτητα από τα 25 km στα 20 km, ανακοινώνοντας ότι θα συνεργαστεί με τον δήμο Αθηναίων για τους βέλτιστους τρόπους ελεγχόμενης πρόσβασης και στάθμευσης των ηλεκτρικών σκούτερ.

Από την πλευρά του, ο Country Manager Greece της hive, Παύλος Βλασόπουλος δήλωσε ότι «για εμάς στην hive δεν νοείται τίποτα ως σημαντικότερο από τη δημόσια ασφάλεια (Public Safety) και γενικότερα τον σεβασμό των πεζών στην πόλη.

Για αυτό, πιστοί στις αρχές μας, προβαίνουμε σε μια κίνηση που έχει στόχο να καταδείξει ότι αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές.

Ήρθαμε στην Αθήνα για να μείνουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να καταδείξουμε ότι η εμπειρία του χρήστη (customer experience) συμβαδίζει με τον σεβασμό στους πεζούς και αυτούς που δεν τα χρησιμοποιούν (non users)».

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική παρέμβαση για τα ηλεκτρικά σκούτερ (e-scooters), έπειτα από μηνυτήρια αναφορά, ενώ σε δηλώσεις του, σε ραδιοφωνικό σταθμό, ενοχλημένος από τη δραστηριοποίηση των ηλεκτρικών σκούτερ εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

“Σήμερα επικοινώνησα με τον υπεύθυνο από το υπουργείο, τον κ. Παρίση και μου ζήτησαν να κάνω καταγγελία για να ξεκινήσουν την έρευνα. Είχα άμεση παρέμβαση από τον υπουργό, γιατί του εξήγησα ότι μου χτύπησαν τρία ταξί. Δεν είναι ασφαλισμένα για αποζημίωση”, ανέφερε ο κ. Λυμπερόπουλος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο