ΑρχικήMMMΞεκίνησε η διαδικασία ανανέωσης των παλαιότερων ΗΑΣ τουριστικών λεωφορείων. Προθεσμία έως 17 Φεβρουαρίου

Ξεκίνησε η διαδικασία ανανέωσης των παλαιότερων ΗΑΣ τουριστικών λεωφορείων. Προθεσμία έως 17 Φεβρουαρίου

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ανανέωση των παλαιότερων Ηλεκτρονικά Αναγνώσιμων Σημάτων (ΗΑΣ) των τουριστικών λεωφορείων ΔΧ, τα οποία έχουν εκδοθεί έως και τις 17/02/2017.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης  Γ456/ΟΙΚ.8061/487/2017 (ΦΕΚ Β’ 476), όλα τα ΗΑΣ που είχαν εκδοθεί προγενέστερα αυτής λήγουν στις 17/02/2021 και ανανεώνονται με νέα σήματα, τα οποία έχουν πλέον διάρκεια ζωής τα 4 έτη.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων που έχουν εκδώσει το Σήματα τους έως και την 17/02/2017, όπως αποστείλουν στη Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, συμπληρωμένη την Αίτηση Ανανέωσης, επισυνάπτοντας το καταθετήριο εξόφλησης του σήματος & αντίγραφο της Άδειας Κυκλοφορίας 2 όψεων.

Εν τω μεταξύ, η Βεβαίωση Μηχανολογικού (της Δνσης Μεταφορών) αποστέλλεται εκ νέου μόνο στην περίπτωση που έχει γίνει μεταβολή σε βασικά χαρακτηριστικά του τουριστικού λεωφορείου (Επωνυμία ιδιοκτήτη, ΑΦΜ, Αριθμός πινακίδας, Αρ. πλαισίου.)

Η αίτηση ανανέωσης βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.poet.gr. Παράλληλα, η αποστολή των δικαιολογητικών ανανέωσης γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο email της Ομοσπονδίας info@poet.gr.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο