ΑρχικήMMMΣε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων του ΟΑΣΘ

Σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων του ΟΑΣΘ

Από την 1η Ιουλίου 2019 τίθεται σε εφαρμογή το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), το οποίο θα διαρκέσει έως και τις 31η Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν, σε καθημερινή βάση, τρεις γραμμές, Νο 70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή», Νο 71 «Ν.Σ. Σταθμός – Μηχανιώνα» και Νο 77Η «Επανομή – Ποταμός», για τη μετακίνηση των επιβατών στις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας.

Επίσης, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης από και προς το Αεροδρόμιο τη θερινή περίοδο, θα ενισχυθεί η καθημερινή συχνότητα των δρομολόγιων, περίπου ανά 20 λεπτά, των γραμμών Χ1 «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», και της απευθείας σύνδεσης των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και Χαλκιδικής, της γραμμής Νο 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – COSMOS».

Υπενθυμίζεται ότι λειτουργεί και η τοπική λεωφορειακή γραμμή Νο 79 «Α.Σ. ΙΚΕΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», εξασφαλίζοντας την μετακίνηση από και προς το Αεροδρόμιο και το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, μέσω μετεπιβίβασης, των επιβατών που προέρχονται από οποιαδήποτε περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος καθώς και από περιοχές των Δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια, τις διαδρομές και τις στάσεις των γραμμών, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται:

-Από το Πληροφοριακό Κέντρο του ΟΑΣΘ –11085– όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 07:00 έως και τις 22:00.

-Από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ στη διεύθυνση www.oasth.gr , από 1-7-2019, επιλέγοντας από το σχετικό πεδίο τη γραμμή ενδιαφέροντος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο