ΑρχικήMMMΣτα 4.000 ευρώ μεικτά ο μισθός του δ.σ. του Αττικό Μετρό. Στα 2.600 ο πρόεδρος

Στα 4.000 ευρώ μεικτά ο μισθός του δ.σ. του Αττικό Μετρό. Στα 2.600 ο πρόεδρος

Τη συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Αττικό Μετρό (πρόκειται για την κατασκευαστική εταιρεία και όχι την εταιρεία λειτουργίας) όρισαν τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε:

-Η συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Προέδρου της εταιρείας στο ποσό των 2.600 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Προέδρου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.

-Η συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας στο ποσό των 4.000 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται

-Η μηνιαία μικτή αποζημίωση όλων των οριζόμενων μελών του Δ.Σ., εξαιρουμένων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας στο ποσό των 240 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι τέσσερις (4) συνεδριάσεις το μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις η αποζημίωση περικόπτεται αναλογικά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο