ΑρχικήMMMΣυνάντηση Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ

Συνάντηση Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης είχαν σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), Γιάννη Γκόλια και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Νίκο Αθανασόπουλο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών εν μέσω πανδημίας, το πλαίσιο συνεργασίας του Οργανισμού με τα ΚΤΕΛ και οι συνθήκες εργασίας του προσωπικού.

Σε δήλωσή τους, μετά τη συνάντηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης ανέφεραν:

«Η ενίσχυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μέσω της αύξησης των διαθέσιμων οχημάτων, των δρομολογίων και του προσωπικού, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την προστασία του πληθυσμού από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δυστυχώς, 10 μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής παραμένουν εκκωφαντικά αδρανείς.

Οι αποφάσεις τους για ακύρωση των διαγωνισμών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που προέβλεπαν την προμήθεια εκατοντάδων οχημάτων, άφησαν τις αστικές συγκοινωνίες “γυμνές”.

Η καθυστερημένη τους πρωτοβουλία για προσλήψεις οδηγών και τεχνιτών, όχι μόνο δεν έχει λύσει ως σήμερα το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού, αλλά έχει γεννήσει και καταγγελίες περί αδιαφάνειας στον διαγωνισμό, για τις οποίες ζητήσαμε ήδη εγγράφως τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Καλούμε, για μια ακόμα φορά, τους κυρίους Μητσοτάκη και Καραμανλή να ενισχύσουν τις αστικές συγκοινωνίες, να προστατεύσουν την κοινωνία και να διασφαλίσουν το δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο