ΑρχικήMMMΣυνάντηση του προέδρου του ΟΑΣΑ με τον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για τη δημοτική συγκοινωνία

Συνάντηση του προέδρου του ΟΑΣΑ με τον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για τη δημοτική συγκοινωνία

Με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, με θέμα συζήτησης το συγκοινωνιακό έργο της περιοχής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην επίσπευση των διαδικασιών για την ίδρυση νέων γραμμών δημοτικής συγκοινωνίας, σύμφωνα με τις μελέτες που έχει καταθέσει ο δήμος στον Οργανισμό με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της περιοχής.

Από την πλευρά του Οργανισμού δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη του δήμου, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εγκριθεί και να αρχίσει η υλοποίηση του έργου.

Έγινε επίσης συζήτηση για τη λειτουργία των μέσων μεταφοράς του Οργανισμού που εξυπηρετούν την περιοχή. Ο κ. Βασιλόπουλος από την πλευρά του επισήμανε ότι το παρεχόμενο συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΑ με τις υπάρχουσες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ καλύπτει σε σημαντικό βαθμό τις ανάγκες της περιοχής.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ταστάνης δήλωσε «Είχαμε μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Ο ΟΑΣΑ, ως ένας δημόσιος Οργανισμός, θεωρεί πολύτιμη τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επειδή βρίσκονται κοντά στον πολίτη και γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες που αφορούν τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Διαβεβαιώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Οργανισμού εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την μελέτη που έχει κατατεθεί, ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελέσει πραγματικότητα το δίκτυο Δημοτικής Συγκοινωνίας και σε αυτόν τον σημαντικό δήμο της Αττικής».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο