ΑρχικήMMMΥπογραφή σύμβασης υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον ΟΑΣΑ

Υπογραφή σύμβασης υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον ΟΑΣΑ

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας, εκπροσωπούμενου από το Γενικό Γραμματέα κ. Διονύση Τεμπονέρα και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ Α.Ε.), εκπροσωπούμενου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Σκουμπούρη, συμφωνητικό για την “Μετακίνηση του Στρατιωτικού Προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α.”.

Η αξία των καρτών μετακίνησης του στρατιωτικού προσωπικού του ΥΝΑΝΠ θα είναι ίση με την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών – δράσεων από το Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

«Το συμφωνητικό έρχεται σε συνέχεια των προσπαθειών της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΝΑΝΠ μέσω του Γενικού Γραμματέα κ. Διονύση Τεμπονέρα, καθώς και των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου, σε συνεργασία με τον κ. Σκουμπούρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ και τους Επιτελείς του και επιλύει με τρόπο οριστικό ένα πάγιο αίτημα των στελεχών του Λ.Σ.

Για τη συνεργασία αυτή, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ Α.Ε.)», αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο