ΑρχικήMMMΦωτογραφίες από την επίσκεψη Κ. Καραμανλή, Γ. Κεφαλογιάννη και Ν. Σταθόπουλου στην ΣΤΑΣΥ (Σύνταγμα, Σεπόλια)

Φωτογραφίες από την επίσκεψη Κ. Καραμανλή, Γ. Κεφαλογιάννη και Ν. Σταθόπουλου στην ΣΤΑΣΥ (Σύνταγμα, Σεπόλια)

Το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό της Αθήνας στο Σύνταγμα και το Αμαξοστάσιο Τροχαίου Υλικού στα Σεπόλια επισκέφθηκαν σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, στο Κέντρο Ελέγχου στο Σύνταγμα ενημερώθηκαν για τις συνθήκες καθημερινής λειτουργίας των συρμών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ενημέρωσαν τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών οι υπεύθυνοι των κέντρων λειτουργίας της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) και του ΤΡΑΜ.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Αμαξοστάσιο Τροχαίου Υλικού στα Σεπόλια και σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκαν – μεταξύ άλλων – σχετικά με την έλλειψη ανταλλακτικών, τα προβλήματα της διαθεσιμότητας συρμών και γενικότερα για τη συντήρηση του τροχαίου υλικού, αιτίες που έχουν επιφέρει  σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Μετρό, όπως υπογραμμίζει το υπουργείο.

Ο υπουργός έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την οργάνωση ενός μονίμου συστήματος αναφοράς, ώστε το υπουργείο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα – εν αναμονή μάλιστα της αυξημένης κίνησης από Σεπτέμβριο – με γνώμονα το σεβασμό και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags

Αφήστε ένα σχόλιο