ΑρχικήMMMΧωρίς ηλεκτρικό, λεωφορεία, τρόλεϊ και τρένα την 1η Μαΐου. 24ωρη απεργία των εργαζομένων

Χωρίς ηλεκτρικό, λεωφορεία, τρόλεϊ και τρένα την 1η Μαΐου. 24ωρη απεργία των εργαζομένων

Χωρίς ηλεκτρικό, λεωφορεία, τρόλεϊ και προαστιακό θα μείνει η Αθήνα την Τετάρτη 1η Μαΐου.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ανακοίνωσαν ότι συμμετέχουν με 24ωρη απεργία στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Αντίστοιχα, μετρό και τραμ δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, λόγω στάσης εργασίας του ΣΕΛΜΑ, του ΣΕΚΕΛΜΑ και του ΣΕΤ.

Χωρίς τρένα και Προαστιακό 

Από την πλευρά της, 24ωρη απεργία εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθούν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού.

Συγκεκριμένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ γνωστοποίησε ότι, λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 30/04/2019 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων την Τετάρτη 01/05/2019.

Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τετάρτη μεσάνυχτα προς Πέμπτη) θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο