ΑρχικήMMMΚαι στην Αθήνα το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης (Uber Pro) των οδηγών ταξί της Uber

Και στην Αθήνα το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης (Uber Pro) των οδηγών ταξί της Uber

Η Uber λανσάρει και στην Αθήνα, το Uber Pro, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης με το οποίο ανταμείβει τη δέσμευση των συνεργατών οδηγών ταξί.

Με το εν λόγω πρόγραμμα οι οδηγοί ταξί, που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Uber, μπορούν να ανακαλύψουν προνόμια που θα συμβάλουν στη μέγιστη αξιοποίηση του χρόνου τους στο δρόμο και θα βελτιώνουν την εμπειρία τους όταν οδηγούν και όχι μόνο.

Πώς λειτουργεί

Το Uber Pro έχει σχεδιαστεί για να ανταμείβει τη δέσμευση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των οδηγών προς τους χρήστες της πλατφόρμας.

Για να “ξεκλειδώσουν” προνόμια, οι οδηγοί πρέπει να διατηρούν βαθμολογία τουλάχιστον «4.85 αστεριών» και χαμηλό ποσοστό ακυρώσεων.

Οι οδηγοί συλλέγουν πόντους σε κάθε διαδρομή τους για χρονική περίοδο 3 μηνών. Έτσι μπορούν να ξεκλειδώνουν τα (επιπλέον) προνόμιά τους για την επόμενη τρίμηνη περίοδο.

Με συνολική βαθμολογία πάνω από 100 πόντους, οι οδηγοί φτάνουν στο επίπεδο Gold και έχουν το προνόμιο της Προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Συνεργατών.

Με συνολική βαθμολογία πάνω από 400 πόντους, οι οδηγοί φτάνουν στο επίπεδο Platinum και επιπροσθέτως, έχουν Προτεραιότητα στις διαδρομές από το αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, μετά την αποβίβαση ενός επιβάτη στο αεροδρόμιο, οι οδηγοί θα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να παραλάβουν νέο επιβάτη από εκεί. Επιπλέον, το επίπεδο ‘’Platinum’’ δίνει στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν πιο συχνά μέσα στην ημέρα την περιοχή που προτιμούν για την επόμενη διαδρομή τους.

Με συνολική βαθμολογία πάνω από 800 πόντους, οι οδηγοί φτάνουν στο επίπεδο Diamond”, και έχουν ακόμα μεγαλύτερη προτεραιότητα στις διαδρομές από το αεροδρόμιο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
Σχόλια
  • πολύ καλό άρθρο ευχαριστώ
    Κόκκας Μετακομίσεις Μεταφορές

    3 Φεβρουαρίου, 2020

Αφήστε ένα σχόλιο