ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΆνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή έργων υποδομών στο εμπορικό λιμάνι της Πάτρας

Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή έργων υποδομών στο εμπορικό λιμάνι της Πάτρας

Μετά από τις προβλεπόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες και σχετική απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ανατέθηκε σε γραφείο μελετών η «Υποβοήθηση της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών στην επικαιροποίηση της οικονομοτεχνικής μελέτης και στην προετοιμασία του φακέλου Μεγάλου Έργου και του φακέλου Κρατικών Ενισχύσεων, στο πλαίσιο της κατασκευής των έργων υποδομών του εμπορικού τμήματος του Λιμένα Πατρών».

Η εκπόνηση της οικονομοτεχνικής μελέτης για τα μεγάλα έργα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συγχρηματοδότηση του έργου από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, με άλλη απόφαση του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, και μετά από τις προβλεπόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες, ανατέθηκε σε γραφείο μελετών  η «Υποβοήθηση της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών στην αναγκαία επικαιροποίηση των τεχνικών μελετών και στην ανασύνταξη των τευχών δημοπράτησης, στο πλαίσιο της κατασκευής των έργων υποδομών του εμπορικού τμήματος του Λιμένα Πατρών».

Η εκπόνηση  μελέτης των ανωτέρω αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημοπράτηση του προβλεπόμενου έργου στον εμπορικό λιμένα Πατρών, εκτιμώμενου προϋπολογισμού 130 εκατ. ευρώ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο