ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΈκτακτη γενική συνέλευση της Attica για την αποπληρωμή ομολογιακού δανείου στη Fortress

Έκτακτη γενική συνέλευση της Attica για την αποπληρωμή ομολογιακού δανείου στη Fortress

Σε έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων προχωρά η Attica Group, με σκοπό την αποπληρωμή μετατρέψιμου ομολογιακού, στη Fortress, έναντι 87 εκατ. ευρώ.

Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση

Η «ATTICA Α.Ε. Συμμετοχών» («η Attica Group») ανακοινώνει ότι, την 7.12.2018, οι ομολογιούχοι δανειστές (επενδυτικά κεφάλαια υπό τη διαχείριση της Fortress Investment Group) του ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου της «Blue Star Ferries Ναυτιλιακή Α.Ε.» («Blue Star») εξάσκησαν το δικαίωμα ανταλλαγής των ομολογιών έκδοσης της Blue Star ημερομηνίας 5.9.2014, σε ομολογίες έκδοσης της Attica Group μετατρέψιμες σε νέες μετοχές της Attica Group, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 28,63% του νέου μετοχικού της κεφαλαίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την 28.12.2018, η οποία θα αποφασίσει για την αποπληρωμή του ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με τους όρους του, έναντι του ποσού των Ευρώ 87 εκατ. περίπου, ώστε να μη λάβει χώρα η μετατροπή σε μετοχές.

Η αποπληρωμή του ως άνω δανείου θα πραγματοποιηθεί με δανεισμό που διαπραγματεύεται να λάβει η Blue Star από πιστωτικό ίδρυμα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο