ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΑπολύσεις 14 εργαζομένων στις Μινωικές Γραμμές κατήγγειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό

Απολύσεις 14 εργαζομένων στις Μινωικές Γραμμές κατήγγειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό

Απολύσεις 14 εργαζομένων στις Μινωικές Γραμμές κατήγγειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι «καταγγέλλουμε την ανάλγητη συμπεριφορά της εργοδοσίας των Μινωικών Γραμμών που οδήγησε 14 συναδέλφους στην ανεργία.

Απολύει συναδέλφους που με τη πολυετή προσφορά τους στην εταιρεία, την έφτασαν στη θέση που βρίσκεται σήμερα στην αγορά.

Η διοίκηση των Μινωικών γραμμών θέλει να εκπροσωπήσει το πιο σκληρό πρόσωπο των Πολυεθνικών εταιρειών και πραγματοποιεί 14 απολύσεις, σε μια περίοδο όπου έχει αύξηση της δραστηριότητάς της με νέους προορισμούς και οι απαιτήσεις σε προσωπικό είναι αυξημένες.

Ο ΠΑΣΕΝΤ μαζί με τον Σύλλογο υπαλλήλων Μινωικών Γραμμών θα αντισταθεί σε αυτές τις πρακτικές και θα αγωνιστεί για την εργασία μας και την αξιοπρέπειά μας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • Οταν ξεκληρισε τα γραφεια του πειραια και την αποθηκη δεν ειδα να μηλαει κανενας !!!!!

    7 Οκτωβρίου, 2019

Αφήστε ένα σχόλιο