ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΑπό 26/6, η Seajets θα συνδέει με δύο νέα δρομολόγια Θεσ/νίκη – Σποράδες – Κυκλάδες – Κρήτη

Από 26/6, η Seajets θα συνδέει με δύο νέα δρομολόγια Θεσ/νίκη – Σποράδες – Κυκλάδες – Κρήτη

Από τις 29 Ιουνίου, η Seajets εγκαινιάζει δύο νέα δρομολόγια, ενώνοντας τη Θεσσαλονίκη με το Ηράκλειο και τη Μακεδονία με την Κρήτη.

Ειδικότερα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00, το πλήρως ανανεωμένο «Aqua Blue» βάζει πλώρη από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το χωρητικότητας 1.000 ατόμων και 300 οχημάτων περίπου «Aqua Blue» παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν τις υπηρεσίες του στα ευρύχωρα σαλόνια και τις άνετες καμπίνες του.

Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η εταιρεία προσφέρει και έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής εισιτήριο (round trip).

Επίσης, η Seajets, από τις 9 Ιουλίου, με ένα ακόμη δρομολόγιο θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί και ώρα 8.00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45, Σκόπελο στις 16.45 και Σκιάθο στις 17.30 και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο