ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑ«Δεν θα επιτρέψουμε να αμφισβητηθεί ο θεσμός της ΣΣΕ και η ισχύς της», τονίζει η ΟΜΥΛΕ

«Δεν θα επιτρέψουμε να αμφισβητηθεί ο θεσμός της ΣΣΕ και η ισχύς της», τονίζει η ΟΜΥΛΕ

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή ΣΣΕ στον ΟΛΠ, όπως αναφέρει η ΟΜΥΛΕ, η οποία δηλώνει έτοιμη για κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει κατάληξη.

Στην ανακοίνωση της, η Ομοσπονδία αναφέρει τα ακόλουθα: “Σήμερα 18 Ιουνίου, συνεδρίασε το Δ.Σ της ΟΜΥΛΕ με κύριο θέμα την Επιχειρησιακή Σ.Σ.Ε των υπαλλήλων του ΟΛΠ και την περαιτέρω εξέλιξη της.

Ομόφωνα αποφάσισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ επιβάλλεται να συνεχιστούν με βάση την ιστορικότητά τους από τον Οκτώβρη του 2019. Οποιαδήποτε κωλυσιεργία από μεριάς της διοίκησης του ΟΛΠ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Κάναμε ξεκάθαρο, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να αμφισβητηθεί ο θεσμός της Σ.Σ.Ε και η ισχύς της. Διαπιστώνουμε ότι στην πρόσφατη ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΟΛΠ το αποδέχεται, ωστόσο αυτό πρέπει να διασφαλιστεί με θεσμικό τρόπο.

Επαναλαμβάνουμε ότι, από τις διαπραγματεύσεις πρέπει να προκύψει μια Σ.Σ.Ε ανάλογη του μεγέθους και της επιχειρησιακής θέσης του ΟΛΠ και καλούμε την Διοίκηση να συμβάλλει με θετικό τρόπο γι’ αυτό το συντομότερο δυνατό.

Τελικός στόχος η άμεση υπογραφή νέας επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε που να ταιριάζει σε εργαζόμενους μίας εταιρείας με πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα και πολύ καλές προοπτικές.

Το Δ.Σ της ΟΜΥΛΕ ομόφωνα αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, στο προσεχές διάστημα για να περιφρουρηθούν όλα όσα μέσω της Σ.Σ.Ε κατοχυρώνονται”.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο