ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΔράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενόψει Χριστουγέννων από τον ΟΛΠ

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενόψει Χριστουγέννων από τον ΟΛΠ

Όπως κάθε χρόνο, η διοίκηση του ΟΛΠ οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των γειτονικών Δήμων διανεμήθηκαν τρόφιμα και δώρα σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, ο ΟΛΠ ενίσχυσε τα συσσίτια που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πειραιώς στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου.

Ειδικά εφέτος και για πρώτη φορά ο Οργανισμός θέλοντας να συμβάλλει στην ανακούφιση ανέργων οικογενειών στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος αποφάσισε τη διάθεση 500 διατακτικών για αγορά αγαθών στα μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, καθώς και τη διάθεση δώρων για τα παιδιά.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του ΟΛΠ και ειδική τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών και φοιτητών, που μάλιστα φέτος ο αριθμός τους ήταν ο μεγαλύτερος από κάθε προηγούμενη χρονιά (συνολικά 60 βραβευθέντα παιδιά).

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ ΑΕ, Captain Fu Chengqiu.

Ο διευθύνων σύμβουλος Captain Fu Chengqiu, απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι βασική προτεραιότητα του Οργανισμού είναι τα θετικά αποτελέσματα από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά να διαχέονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο