ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΔρομολογούνται 2 επιπλέον καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Σύμη – Ρόδος

Δρομολογούνται 2 επιπλέον καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Σύμη – Ρόδος

Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Σύμης για την επαύξηση των καθημερινών δρομολογίων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του νησιού, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενέκρινε την προσθήκη δυο επιπλέον, καθημερινών, δρομολογίων, του πλοίου “ΣΕΜΠΕΚΟ”, στη γραμμή Σύμη – Ρόδος, κατόπιν ομόφωνης θετικής απόφασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ).

Από την Κυριακή 8/7/2018 έως και τις 30/9/2018, θα προστεθούν, επιπλέον, και σε καθημερινή βάση, ένα πρωινό δρομολόγιο από Σύμη για Ρόδο, καθώς και ένα απογευματινό, από Ρόδο για Σύμη.

Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με το υπουργείο, διευθετείται και μια επιπλέον ανάγκη του νησιού, αυτή για ελλιμενισμό του πλοίου στη Σύμη, έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα οι επισκέπτες να παραμένουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο νησί.

Με τις παραπάνω ενέργειες, που λειτουργούν προωθητικά για την ανάπτυξη του νησιού, την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των μόνιμων κατοίκων της Σύμης, αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, εμπράκτως η μέριμνα της κυβέρνησης για τα νησιά και τους νησιώτες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο