ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΕκπρόσωποι 3 ελληνικών λιμένων κρουαζιέρας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Medcruise

Εκπρόσωποι 3 ελληνικών λιμένων κρουαζιέρας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Medcruise

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου και νέου 12μελούς διοικητικού συμβουλίου στους Μεσογειακούς λιμένες κρουαζιέρας (Medcruise) διεξήχθησαν κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης, που διενεργείται στην Τουλόν της Γαλλίας, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών λιμανιών κρουαζιέρας που ταυτόχρονα είναι μέλη της Ε.ΛΙΜ.Ε.

Στις αρχαιρεσίες έλαβαν μέρος εκπρόσωποι τριών ελληνικών λιμένων κρουαζιέρας, όπου για πρώτη φορά εξελέγησαν και οι τρεις.

Συγκεκριμένα, από την ομάδα των μεγάλων Μεσογειακών λιμανιών κρουαζιέρας εξελέγησαν η Θεοδώρα Ρήγα (διευθύντρια στρατηγικού σχεδιασμού και marketing του Ο.Λ.Πειραιά) και ο Άρης Μπατσούλης (υπεύθυνος κρουαζιέρας και ασφάλειας λιμένα του Ο.Λ.Κέρκυρας). Από την ομάδα των μικρών Μεσογειακών λιμανιών κρουαζιέρας εξελέγη ο Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος (πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του Ο.Λ.Βόλου και γ.γ. της Ε.ΛΙΜ.Ε).

Νέος πρόεδρος της Medcruise εξελέγη ο Ισπανός Airam Diaz Pastor από το λιμάνι της Τενερίφης.

Η Ε.ΛΙΜ.Ε. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Medcruise, πιστεύοντας ότι η σημαντική εκπροσώπηση σε αυτό από εκπροσώπους ελληνικών λιμανιών (και ταυτόχρονα μελών της), θα προσθέσει αξία όχι μόνο στην ανάπτυξη της Μεσογειακής κρουαζιέρας αλλά και της ελληνικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εδραιώσει μία σημαντική θέση ως προορισμός κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο