ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΕπαναληπτικοί μειοδοτικοί διαγωνισμοί για 15 άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές

Επαναληπτικοί μειοδοτικοί διαγωνισμοί για 15 άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές

Στην επαναπροκήρυξη μειοδοτικών διαγωνισμών για την εξυπηρέτηση 15 άγονων ακτοπλοϊκών γραμμών προχώρησε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Οι άγονες γραμμές είναι οι ακόλουθες: Πειραιάς ή Λαύριο-Θήρα-Ανάφη και επιστροφή, Θηρασία-Θήρα και επιστροφή, Θηρασία-Οία Θήρας και επιστροφή, Θήρα-Κάσος-Πηγάδια Καρπάθου-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδος και επιστροφή, με συμπληρωματικό δρομολόγιο από Σητεία και από Ηράκλειο, Κάλυμνος-Λέρος-Λειψοί-Πάτμος- Αρκιοί-Αγαθονήσι-Πυθαγόρειο Σάμου και επιστροφή, Τήλος-Ρόδος με προσέγγιση και Σύμη και Σκάλα Καμείρου και επιστροφή.

Επίσης, Λεβιθά-Πάτμος και επιστροφή, Νίσυρος-Κως και επιστροφή, Πειραιάς ή Λαύριο-Μεστά Χίου-Ψαρά και επιστροφή, Ψαρά-Χίος με προσέγγιση και Βολισσός και επιστροφή, Οινούσσες-Χίος και επιστροφή, Αγία Κυριακή-Νήσος Τρίκερι και επιστροφή, Χανιά-Τριζώνια και επιστροφή, Παλαιοχώρα-Σούγια-Αγία Ρουμέλη-Γαύδος και επιστροφή, Ιερισσός- Ι.Μ.Μ. Λαύρας (λιμένας Μορφωνού) και επιστροφή.

Ο προϋπολογισμός φτάνει έως τα 13,43 εκατ. ευρώ και αναφέρεται στο χρονικό διάστημα μέχρι 31/10/2017. Οι προσφορές κατατίθενται στις 31 Ιανουαρίου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο