ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΕπιστολή του νέου δ.σ. του ΟΛΠ Fu Chengqiu προς τους εργαζομένους

Επιστολή του νέου δ.σ. του ΟΛΠ Fu Chengqiu προς τους εργαζομένους

Με στόχο να καθησυχάσει τους εργαζομένους του ΟΛΠ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Fu Chengqiu απέστειλε επιστολή στους εργαζομένους, υποστηρίζοντας ότι η κινεζική Cosco θα κινηθεί προς όφελος του ΟΛΠ, υπογραμμίζοντας ότι «θα εφαρμόσουμε αυστηρά την ελληνική εργατική νομοθεσία και δεν θα προχωρήσουμε σε άδικες απολύσεις».

Αναλυτικά, τα κύρια σημεία της επιστολής είναι τα ακόλουθα:

-Η προσήλωση και η υποστήριξή μας στην Ελλάδα και στο λιμάνι του Πειραιά είναι σταθερή και διαρκής.

-Η Cosco είναι και θα συνεχίσει να είναι ανθρωποκεντρική, θα κάνει χρήση του νόμου ως οδηγό και σημείο αναφοράς, θα αντιμετωπίζει με σεβασμό οποιονδήποτε υπάλληλο του ΟΛΠ.

-Πιστεύουμε πως πρέπει να παραμείνουν περισσότερες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και στους σκληρά εργαζόμενους πολίτες του Πειραιά. Κατανοούμε σε βάθος πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί μία θέση εργασίας, στο πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης.

Πίσω από τον καθένα σας υπάρχει και μία οικογένεια. Θα εφαρμόσουμε αυστηρά την ελληνική εργατική νομοθεσία και δεν θα προχωρήσουμε σε άδικες απολύσεις.

-Η νέα διοικητική ομάδα του ΟΛΠ θα επιδιώξει την ισότητα, την αμεροληψία, τη λογική και τη νομιμότητα στην καθημερνή λειτουργία της εταιρείας. Θα σταθεί ενάντια στη διαφθορά και τη λογική του μαύρου κουτιού, θα πραγματοποιεί διαγωνισμό για κάθε νέο έργο. Ο ΟΛΠ θα γίνει μια εταιρεία πρότυπο τήρησης του νόμου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο