ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΗ βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών, το στοίχημα του νέου υφυπ. Ναυτιλίας

Η βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών, το στοίχημα του νέου υφυπ. Ναυτιλίας

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των νησιών και γενικότερα, η βιώσιμη ανάπτυξη της νησιωτικής χώρας, αποτελούν τις προτεραιότητες του νέου υφυπουργού Ναυτιλίας καιβουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού.

Όπως αναφέρει, σε διαδικτυακό του μήνυμα, «οι αρμοδιότητες του Υφυπουργείου θα είναι, κατά κύριο λόγο, τα θέματα των νησιών και η χάραξη νησιωτικής πολιτικής – ένα νέο χαρτοφυλάκιο που ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, με την σύστασή του, αποδεικνύουν την ιδιαίτερη βαρύτητα που δείχνουν για μας τους νησιώτες.

Στόχος και ελπίδα μου είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών και το έργο του Υφυπουργείου να συμβάλλει στην ουσιαστική και βιώσιμη ανάπτυξη της νησιωτικής χώρας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία που πρόκειται να έχουμε με τον Υπουργό, Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον οποίο θεωρώ έναν έμπειρο και ικανό πολιτικό. Ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και υπόσχομαι, σαν νησιώτης και εγώ, να καταφέρω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και τις ανάγκες των νησιωτών.

Το έργο είναι δύσκολο, αλλά με την βοήθεια όλων σας, πιστεύω ότι οι νησιωτικές πολιτικές, θα πάψουν να είναι ένα ευχολόγιο και θα μετατραπούν σε ουσιαστικές πολιτικές πράξεις».

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Ναυτιλίας σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα των άγονων ακτοπλοικών γραμμών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο