ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΗ επίσπευση των έργων στον 6ο προβλήτα στο επίκεντρο της συνάντησης της υφ. Εσωτερικών με τη διοίκηση του ΟΛΘ

Η επίσπευση των έργων στον 6ο προβλήτα στο επίκεντρο της συνάντησης της υφ. Εσωτερικών με τη διοίκηση του ΟΛΘ

Το πρόγραμμα ανάπτυξης του επενδυτικού πλάνου που έχει αναλάβει η ΟΛΘ ΑΕ, με ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση της 6ης προβλήτας στο λιμάνι, τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση εργασίας μεταξύ του επικεφαλής του Οργανισμού Σωτήρη Θεοφάνη, του αντιπροέδρου Arthur Davidian και της υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου.

Από την πλευρά του ΟΛΘ εκφράστηκε η πρόθεση της εταιρείας να συντμήσει το χρόνο υλοποίησης αυτής της επένδυσης. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του λιμένα, όπως για παράδειγμα η κρουαζιέρα.

Από την πλευρά της, η υφυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη τήρησης του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος και των χρήσεων βάσει της σύμβασης παραχώρησης. Ταυτόχρονα, τόνισε την ανάγκη προστασίας των εργασιακών σχέσεων και του περιβάλλοντος, ζητήματα που συμβάλλουν στην οικονομία και στη ζωή της πόλης.

Η κα. Νοτοπούλου αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η διατήρηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Α’ Προβλήτας, μια δέσμευση του πρωθυπουργού που υλοποιήθηκε, καθώς και στην ανάγκη στήριξης των Μουσείων.

Τόνισε παράλληλα πως η οικοδόμηση μιας βαθιάς και ουσιαστικής σχέσης του λιμανιού με την πόλη πρέπει να βασίζεται σε μια ειλικρινή συνεργασία με τους φορείς της Θεσσαλονίκης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο