ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΗ πορεία του ΣΒΑΚ στη συνάντηση της διοίκησης του ΟΛΗΓ με την Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας

Η πορεία του ΣΒΑΚ στη συνάντηση της διοίκησης του ΟΛΗΓ με την Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας

Με βασική θεματική την μέχρι τώρα πορεία του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) συναντήθηκαν, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ), η πρόεδρος του Οργανισμού Ρεγγίνα Δηλαβέρη και ο Διευθύνων Σύμβουλος Αθανάσιος Πορφύρης, με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο, τον κ. Μιχαήλ Γκίκα αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Δόμησης και τα αρμόδια στελέχη των υπηρεσιών.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «μέσα από τη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων θα επιτευχθεί ο κύριος στόχος που είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας των αστικών περιοχών και η παροχή υψηλής ποιότητας μεταφορών με έμφαση στο περπάτημα, το ποδήλατο και τη δημόσια συγκοινωνία, διαμέσου και εντός της αστικής περιοχής, ευνοώντας την ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των σχετικών μορφών μεταφοράς και ενθαρρύνοντας τη μετάβαση προς πιο βιώσιμες μορφές».

Στην συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν το λιμάνι και την πόλη της Ηγουμενίτσας, με στόχο να θα δοθεί έμφαση στην δημιουργία τοπικών δράσεων για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων ζητημάτων σχεδιασμού και με όραμα για την συνολική αειφόρο ανάπτυξη.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο