ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΗ Celestyal Cruises αποκλειστικός συνεργάτης κρουαζιέρας του οργανισμού AXEΠΑ

Η Celestyal Cruises αποκλειστικός συνεργάτης κρουαζιέρας του οργανισμού AXEΠΑ

Η Celestyal Cruises προχωρά σε στρατηγική συμμαχία με τον οργανισμό ΑΧΕΠΑ (American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), που ιδρύθηκε ως αδελφότητα το 1922 στην Ατλάντα της Τζόρτζια, κατόπιν του αυξανόμενου αριθμού επιθέσεων εναντίον Ελληνοαμερικανών και Ελληνοαμερικανικών επιχειρήσεων από την Ku Klux Klan (KKK) και άλλες οργανώσεις.

Η αρχική αποστολή του ήταν να εξυπηρετεί τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Αμερική, βοηθώντας τους για την απόκτηση υπηκοότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων, του ρατσισμού και του μίσους.

Με την πλήρη ένταξη των Ελληνοαμερικανών, η αποστολή του εξελίχθηκε στην προώθηση της φιλανθρωπίας και της εκπαίδευσης, αλλά και την ανάδειξη και διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας των Ελληνοαμερικανών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Celestyal Cruises ανακηρύχθηκε αποκλειστικός συνεργάτης κρουαζιέρας του AXEΠΑ, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες του οργανισμού από τον ταξιδιωτικό κλάδο, όπως η Disney Parks και η Emirates Airline.

Με αφορμή την συμπλήρωση της 200ης επετείου από την ελληνική ανεξαρτησία και την εγκαθίδρυση του νέου Ελληνικού κράτους, ο AXEΠΑ θα διενεργήσει συμβολικά τη διακοσιοστή διεθνή ετήσια συνάντησή του, την «Ανώτατη Συνέλευση», στην Αθήνα, μεταξύ 25 και 31 Ιουλίου του 2021.

Η Celestyal Cruises, θα προσφέρει με τη σειρά της για τους εκπροσώπους του AXEΠΑ την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συνάντησης.

Στα μέλη του AXEΠΑ θα παρέχεται μια ειδική έκπτωση, ενώ τα έσοδα από το 5% του συνόλου των κρατήσεων των επιβατών της κρουαζιέρας αυτής θα προσφερθούν στον AXEΠΑ, ώστε να υποστηριχθούν οι πρωτοβουλίες του οργανισμού.

«Ως μια εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και με τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνη βαθιά ριζωμένες στο DNA της, η Celestyal Cruises είναι ενθουσιασμένη που ενώνει τις δυνάμεις της με τον AXEΠΑ, τον κορυφαίο ανθρωπιστικό οργανισμό που εστιάζει στην ελληνική διασπορά.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα, μετά το πέρας της πανδημίας, πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να επαναφέρουμε την Ελλάδα στο σημείο που πρέπει να είναι, ως ένας ζωτικής σημασίας παγκόσμιος οικονομικός “παίκτης”, προς όφελος όλων των κατοίκων της και των επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να αναδείξουμε την 200η επέτειο, ως μια σύγχρονη ελληνική δημοκρατία, σε συνεργασία με τον AXEΠΑ το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης.

«Η διοίκηση του AXEΠΑ περήφανα ανακοινώνει αυτή τη νέα συνεργασία με τη Celestyal Cruises, την εταιρεία κρουαζιέρας που έχει έδρα της την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Πειραιά. Ανυπομονούμε να δούμε όλα τα μέλη του συνεδρίου μας, τις οικογένειές τους και τους καλεσμένους μας να συμμετέχουν στην κρουαζιέρα AXEΠΑ που θα σαλπάρει για τα ελληνικά νησιά στις 31 Ιουλίου. Η συνεργασία του AXEΠΑ και της Celestyal Cruises αποτελεί την αρχή μιας εξαιρετικής σχέσης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας στη Celestyal με τους οποίους ανυπομονούμε να συνεργαστούμε», τόνισε ο ανώτατος πρόεδρος του AXEΠΑ, Γιώργος Χωριάτης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο