ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΗ Şadan Kaptanoğlu αναλαμβάνει το «πηδάλιο» της BIMCO

Η Şadan Kaptanoğlu αναλαμβάνει το «πηδάλιο» της BIMCO

Η Τουρκάλα Şadan Kaptanoğlu, διευθύνουσα σύμβουλος της HI Kaptanoglu Shipping, εξελέγη πρόεδρος της BIMCO -της μεγαλύτερης ναυτιλιακής ομοσπονδίας στον κόσμο- στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 14 Μαΐου.

«Είναι μεγάλο προνόμιο για μένα να προεδρεύω του διοικητικού συμβουλίου της BIMCO σε αυτή την κρίσιμη εποχή αλλαγών για τη ναυτιλία.

Το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή αποτελούν βασικές ανησυχίες και η αποστολή της ναυτιλιακής βιομηχανίας είναι να αγκαλιάσει αυτή την πραγματικότητα -και η εύρεση λύσεων για την κάλυψη των περιβαλλοντικών προσδοκιών- θα είναι προτεραιότητα μου», είπε η ίδια.

Η κα Kaptanoğlu υπογράμμισε ότι η BIMCO είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη διεθνής οργάνωση που εκπροσωπεί τους εφοπλιστές και διαθέτει την ικανότητα να διαμορφώνει καλύτερα τους μελλοντικούς κανονισμούς για τη ναυτιλία στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO).

Να σημειωθεί ότι, η Kaptanoğlu θα διαδεχθεί τον Έλληνα Αναστάσιο Παπαγιαννόπουλο, principal της Common Progress, ο οποίος κατείχε την προεδρία της BIMCO τη διετία 2016-2018.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο