ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΜε υπουργική απόφαση όλη η ακίνητη περιουσία του ΝΑΤ στον ΕΦΚΑ, καταγγέλλει η ΠΕΝΕΝ

Με υπουργική απόφαση όλη η ακίνητη περιουσία του ΝΑΤ στον ΕΦΚΑ, καταγγέλλει η ΠΕΝΕΝ

Με διαπιστωτική υπουργική απόφαση όλη η ακίνητη περιουσία του ΝΑΤ και των ναυτεργατών μεταβιβάστηκε στον ΕΦΚΑ, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΕΝΕΝ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με διαπιστωτική πράξη της  Υπουργού Εργασίας Ευτυχίας Αχτσιόγλου, με ημερομηνία 2/10/2017, όλη η ακίνητη ιδιοκτησία του ΝΑΤ μεταβιβάζεται ως κυριότητα και μεταγράφεται στον ΕΦΚΑ.

Πρόκειται για ένα πολιτικό και κοινωνικό ανοσιούργημα, το οποίο δεν έχει την παραμικρή κοινωνική νομιμοποίηση και με το οποίο επιχειρείται η ντε φάκτο αρπαγή της ακίνητης περιουσίας του ΝΑΤ με το παραπλανητικό και αναξιόπιστο επιχείρημα ότι το δημόσιο αναλαμβάνει την ευθύνη για την χορήγηση των συντάξεων στο ΝΑΤ.

Ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω η κατάσταση με τις συντάξεις του ΝΑΤ πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο ΕΦΚΑ επιμένει να βγάζει τις προσωρινές από το δικό του σύστημα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν αποφάσεις.

Έτσι εκκρεμούν 1300 αιτήσεις από τον Απρίλιο και το μέλλον είναι δυσοίωνο. Τον Σεπτέμβρη δόθηκαν 16 νέες συντάξεις, τον Οκτώβρη δεν θα δοθεί καμία και τον Νοέμβρη επίσης καμία. Και αυτό, την ίδια στιγμή που το ΝΑΤ έχει την δυνατότητα να χορηγεί  τουλάχιστον 200 συντάξεις κάθε μήνα».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο