ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΝέα παραγγελία 13.420 εμπορευματοκιβωτίων ψυγείων (reefers) από την Hapag-Lloyd

Νέα παραγγελία 13.420 εμπορευματοκιβωτίων ψυγείων (reefers) από την Hapag-Lloyd

Στην παραγγελία 13.420 εμπορευματοκιβωτίων ψυγείων (γνωστά και ως reefers) προχώρησε η γερμανική Hapag-Lloyd, με την παράδοσή τους να προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο του 2019.

Να σημειωθεί ότι, η εταιρεία έχει ήδη παραγγείλει 970 reefers 20 ποδιών και άλλα 12.450 40 ποδιών, τα οποία προγραμματίζεται να παραδοθούν εντός Ιουλίου.

«Με αυτή τη νέα παραγγελία, θα αυξήσουμε τη μεταφορική μας ικανότητα. Θα διαθέσουμε στους πελάτες μας πάνω από 100.000 υπερσύγχρονα reefers, συνολικής χωρητικότητας 210.000 TEU, μερικά από τα οποία θα είναι εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε θέματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας αποθήκευσης, η οποία επιβραδύνει τη διαδικασία ωρίμανσης κατά τη μεταφορά, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής φρούτων και λαχανικών» ανέφερε ο Niklas Ohling, Senior Director Container Steering της Hapag-Lloyd.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρεία επενδύσει συνεχώς στην επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου εμπορευματοκιβωτίων ψυγείων της, με στόχο την εδραίωση της θέσης της στην εν λόγω αγορά.

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο