ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΝέος Chief Operating Officer, από την 1η Μαΐου, στην Hapag-Lloyd

Νέος Chief Operating Officer, από την 1η Μαΐου, στην Hapag-Lloyd

Αρχής γενομένης από την 1η Μαΐου 2019, ο Maximilian Rothkopf αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer (COO) στην Hapag-Lloyd AG, αντικαθιστώντας τον Anthony J. Firmin.

Ο Rothkopf, ο οποίος είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού διπλώματος στη Διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ στην Hapag-Lloyd, θα αναλάβει την προώθηση της εφαρμογής της στρατηγικής του ναυτιλιακού κολοσσού, που φέρει τον τίτλο «Strategy 2023».

«Με τον Maximilian Rothkopf αποκτάμε ένα εμπειρογνώμονα με διεθνή εμπειρία στον τομέα των logistics, ο οποίος είναι εξοικειωμένος με την Hapag-Lloyd και έχει ήδη δώσει στην εταιρεία στρατηγικές συμβουλές κατά τη διάρκεια της θητείας του ως σύμβουλος τα τελευταία τρία χρόνια. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του», δήλωσε ο Michael Behrendt, πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ναυτιλιακής.

Να σημειωθεί ότι, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Hapag-Lloyd αποτελείται από τους Rolf Habben Jansen, διευθύνοντα σύμβουλο (CEO), Nicolás Burr οικονομικό διευθυντή και Joachim Schlotfeldt διευθυντή προσωπικού και παγκόσμιων προμηθειών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο