ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑ«Ορόσημο» για την επανέναρξη της κρουαζιέρας χαρακτήρισε τις αποφάσεις της EU Healthy Gateways η CLIA

«Ορόσημο» για την επανέναρξη της κρουαζιέρας χαρακτήρισε τις αποφάσεις της EU Healthy Gateways η CLIA

Η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) και τα μέλη της ανακοίνωσαν ότι καλωσορίζουν τη δημοσίευση από την EU Healthy Gateways των οδηγιών για την επανέναρξη της κρουαζιέρας.

Όπως υπογραμμίζει η Ένωση, πρόκειται για ένα ορόσημο στην προσπάθεια επανέναρξης των δρομολογίων κρουαζιέρας στην Ευρώπη.

Οι εταιρείες κρουαζιέρας, μέλη της CLIA, όπως υποστηρίζεται, διαμορφώνουν τα πρωτόκολλά τους, τα οποία βασίζονται στις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και των εξειδικευμένων επιστημόνων, με μια ολιστική προσέγγιση που καλύπτει όλα τα στάδια για τον ταξιδιώτη, από την κράτηση και όλη τη διάρκεια των διακοπών έως την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι.

Ο Tom Boardley, Γενικός Γραμματέας της CLIA Europe, δήλωσε σχετικά: «Κύριο μέλημα της CLIA και των μελών της είναι η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων. Οι οδηγίες από τις δημόσιες υγειονομικές αρχές της Ε.Ε. παρέχουν στις εταιρείες κρουαζιέρας ένα επιπλέον χρήσιμο εργαλείο για την επανεκκίνηση της δραστηριότητάς τους».

Σύμφωνα με το σχεδιασμό των μελών της CLIA, η επανέναρξη των δρομολογίων θα γίνει σταδιακά και σε διαφορετικές φάσεις.

Η πλήρης επαναλειτουργία θα εξαρτηθεί από ένα συνδυασμό παραγόντων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε διεθνές, εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο, την επιδημιολογική κατάσταση των περιοχών, αλλά και τις εξελίξεις στην ιχνηλάτηση, τη θεραπεία και την πρόληψη έναντι της νόσου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο