ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΟ εξοπλισμός του κρουαζιερόπλοιου «Silver Spirit» στις κοινωνικές δομές του δήμου Χανίων

Ο εξοπλισμός του κρουαζιερόπλοιου «Silver Spirit» στις κοινωνικές δομές του δήμου Χανίων

Στο λιμάνι της Σούδας θα καταπλεύσει, στις 2 Μαρτίου, το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» με σημαία Νήσων Μπαχάμες.

Το μήκους 195 μέτρων, χωρητικότητας 608 επιβατών και 412 ατόμων πληρώματος, ιδιοκτησίας της Silversea Cruises, αποφάσισε την διάθεση του εξοπλισμού του άνευ ανταλλάγματος και χωρίς σκοπό εμπορικής εκμετάλλευσης, σε μια προσπάθεια στήριξης του έργου σημαντικών κοινωνικών δομών, σε μια περιοχή όπως τα Χανιά, όπου το πλοίο πραγματοποιεί προσεγγίσεις.

«Η εταιρεία θέλοντας να στηρίξει το έργο κοινωνικών δομών του Δήμου Χανίων θα διαθέσει μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων του πλοίου, καθώς το Silver Spirit πρόκειται να δεξαμενιστεί το 2018 στα παγκοσμίου φήμης ναυπηγεία Fincantieri στο Παλέρμο και να επαναπλεύσει το 2019», αναφέρει σε δήλωσή του ο διευθυντής και εκπρόσωπος της εταιρείας Silversea Cruises στην Ελλάδα, Σπύρος Αλμπέρτης.

«Είναι μια ελάχιστη ανταπόδοση στην τοπική κοινωνία για τη θερμή φιλοξενία που προσφέρει, τόσο στο πλοίο μας και όσο και στους ταξιδιώτες, που μας επιλέγουν για τις διακοπές τους, γνωρίζοντας έτσι από κοντά τις ομορφιές της περιοχής των Χανίων.

Παράλληλα, είναι μια συμβολική αναγνώριση για τη μεγάλη σημασία που έχει για τον προγραμματισμό προσεγγίσεών μας το λιμάνι της Σούδας, που για χρόνια μας προσφέρει υψηλής στάθμης υπηρεσίες» συμπληρώνει ο κ. Αλμπέρτης.

Ποια είναι η Silversea Cruises

 

Η εταιρεία ανήκει σε ιδιώτες, έχοντας στην κατοχή της εννέα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια (Silver Spirit, Silver Wind, Silver Muse, Silver Discoverer, Silver Shadow, Silver Cloud, Silver Whisper, Silver Galapagos και Silver Explorer) με πλήρωμα από 100 έως 540 άτομα.

Διαθέτει ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο δρομολογίων στις επτά ηπείρους και πάνω από 900 προορισμούς παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα δρομολογεί τρία από τα εννιά κρουαζιερόπλοιά της με δεκάδες προσεγγίσεις στα λιμάνια του Πειραιά, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, του Ηρακλείου, της Σούδας και της Ρόδου.

Τα κεντρικά γραφεία της κρουαζιέρας εδρεύουν στο Μονακό και η εταιρεία διατηρεί υποκαταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Ην. Βασίλειο, τη Γερμανία και την Αυστραλία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο