ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΠλήγμα για τις Σποράδες η διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη

Πλήγμα για τις Σποράδες η διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη

Σοβαρά πλήγμα αναμένεται να προκαλέσει στον τουρισμό των Σποράδων η απόφαση της Hellenic Seaways να αποσύρει το «FlyingCut 4» και να διακόψει την απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση των τριών νησιών με την Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Αιτία για την απόφαση, σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας Άρη Κατσαΐτη, αποτελεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για τη Hellenic Seaways.

Όπως είναι φυσικό, μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση της εταιρείας υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τα νησιά και κυρίως από τους δημάρχους και τους επαγγελματίες, οι οποίοι επισημαίνουν ότι στα δύο χρόνια λειτουργίας της σύνδεσης, η γραμμή εξυπηρέτησε πάνω από 120.000 επιβάτες, αποκλειστικά και μόνο με το ταχύπλοο της εταιρείας.

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δήμαρχοι Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου σκοπεύουν να μεταβούν από κοινού στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν με τους αρμόδιους για το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε για τα νησιά τους και προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο των Σποράδων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο