ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣε μέλη του κρουαζιερόπλοιου «Mein Shiff 6», που πλέει στην Ελλάδα, εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού

Σε μέλη του κρουαζιερόπλοιου «Mein Shiff 6», που πλέει στην Ελλάδα, εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού

Στον Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει, με εντολή της Πολιτικής Προστασίας, το κρουαζιερόπλοιο «Mein Shiff 6» μετά από τον εντοπισμό δώδεκα κρουσμάτων κορωνοϊού σε μέλη πληρώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ κατά την άφιξή του στον Πειραιά θα επαναληφθούν τα τεστ στα δώδεκα μέλη του πληρώματος που βγήκαν θετικοί στο covid-19, ενώ αναμένεται να γίνουν τεστ και στο υπόλοιπο πλήρωμα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο κρουαζιερόπλοιο έχουν γίνει 150 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο πλήρωμα, όπου εντοπίστηκαν τα 12 κρούσματα, ενώ στους επιβάτες δεν έχει γίνει κάποιο τέστ ανίχνευσης, καθώς όλοι είχαν υποβληθεί σε δειγματοληπτικούς ελέγχους πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Στο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο βρίσκεται στα ανοιχτά της Μήλου και αναμένει οδηγίες σε ποιο λιμάνι θα καταπλεύσει, επιβαίνουν 922 επιβάτες και 766 μέλη πλήρωμα.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς –Κέρκυρα και σηματοδοτούσε την επανέναρξη του κλάδου στην Ελλάδα, έπειτα από πολλούς μήνες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο